Krádeže v nákupných centrách

15.02.2005 Celý región

Krádež - objasnenie\r\nPolicajný orgán oddelenia skráteného vyšetrovania v Snine vzniesol obvinenie 28-ročnému mužovi z Krásneho Brodu, okr. Medzilaborce za tr...
Krádež - objasnenie
Policajný orgán oddelenia skráteného vyšetrovania v Snine vzniesol obvinenie 28-ročnému mužovi z Krásneho Brodu, okr. Medzilaborce za trestný čin krádeže. Skutku sa obvinený dopustil dňa 18.11.2003 v čase okolo 20.00 hod. keď sa vlámal do prevádzky drevovýroby v obci Krásny Brod, odkiaľ odcudzil 2 kusy motorových píl čím pre firmu KB Drevo s.r.o. spôsobil škodu vo výške 30.000, - Sk.

V obchodoch a nákupných strediskách sa kradne – preto pozor na veci a peňaženky
V Popradských nákupných strediskách Kaufland a Lidl boli včera okradnutí 3 muži. Páchatelia využili nepozornosť nakupujúcich a tak jeden prišiel o pánsku kapsičku , v ktorej mal finančnú hotovosť, mobilný telefón a osobné doklady so škodou 27.000, - Sk.
Druhý má odcudzenú peňaženku a osobné doklady v nej uložené so škodou 14.000, - Sk. Tretiemu cez sklenenú výplň okna na pravých dverách vozidla Š. - Octávia zmizla látková aktovka so služobnou agendou zamestnávateľskej firmy aj s osobnými dokladmi s celkovou škodou. 8.100, - Sk. V tomto poslednom prípade skutočne len možno skonštatovať, že auto nie je výkladná skriňa.

V Prešovských nákupných strediskách Družba a Kaufland boli okradnuté včera dve nepozorné ženy.
Jednej z nákupného košíka bola odcudzená celá kabelka s obsahom, čím jej vznikla škoda 10.8000, - Sk a druhej bol z kabelky ukradnutý mobilný telefón za 8.500, - Sk.

S prázdnymi rukami neodišli ani vreckári v mestskej hromadnej doprave v Prešove. Tu boli okradnuté dve ženy o veci, peniaze a osobné doklady, čím jednej vznikla škoda vo výške 12.000, - Sk a druhej 2.000, - Sk
 

Vyberte región

mark